over ons

"Denk groot
en handel in stapjes!

Jan Mekers


Jan Mekers

"Faciliterend leiderschap is nodig om een Lean transformatie te laten slagen. RICHTER IMA laat mensen groeien door ze de ruimte te geven."

RICHTER IMA is het bureau voor Operational Excellence. RICHTER IMA begeleidt organisaties in het verbeteren van hun prestaties. Op een pragmatische wijze wordt operationeel management, verandermanagement en Lean management samengebracht om transitieprocessen vorm te geven en mensen in hun kracht te zetten. Dit zorgt voor duurzame resultaten. 

Jan Mekers

Jan is er van overtuigd dat leiderschap, transparantie en continu verbeteren de belangrijkste succesfactoren van een organisatie is. Hij heeft een technische bedrijfskundige achtergrond gecombineerd met organisatieverandering. In zijn professionele leven heeft hij zich breed ontwikkeld in de industriesector. Hij laat andere excelleren door faciliterend en richtinggevend op te treden, waardoor het individu een extra stap gaat zetten om het resultaat te bereiken. Als geen ander is hij in staat beweging te realiseren.

Samenwerking

RICHTER IMA heeft een sterk netwerk ontwikkeld, waardoor veel expertise snel binnen handbereik ligt. Indien u uw mensen aansluitend op de Lean Management trainingen wilt laten certificeren voor Green of Black belt, dan kan dat. Wij hebben daarvoor een samenwerking met Pink Turtle voor een Cardiff certificering.Heezerweg 424
5643KS Eindhoven
Nederland+ 31 (0)6 53 733 955info@richter-ima.nl

KvK: 54745098
BTW: NL001867884B90